Az új S6 JAGUAR hullámhossz-diszperzív röntgenspektrométert anyagkutatásban és minőség-ellenőrzés során elemanalízishez alkalmazzák, amely gyors és rugalmas elemzést tesz lehetővé.

Az S6 JAGUAR nagyobb elemzési teljesítményt nyújt, jellemzően több mint 50% -kal rövidebb mérési idővel, mint bármely más kompakt hullámhossz-diszperzív műszer; új kompakt WDXRF goniométerrel, szorosan összekapcsolt optikával és 400 W közvetlen gerjesztési teljesítménnyel. A vadonatúj HighSenseTM XE detektor alapján, amelynek végső lineáris tartománya meghaladja a két millió cps-ot (beütésszámot), kiváló pontosságot és precizitást nyújt a minőség-ellenőrzéshez ipari laboratóriumokban.

Az S6 JAGUAR rendszer összetevőit jól védi a bevált SampleCareTM technológia, biztosítva a legmagasabb műszeres üzemidőt és a legalacsonyabb működési költségeket, különösen folyadék- vagy porminták futtatásakor.

Sokoldalúság a kutatás és az egyetemi közösség számára

Az új, kompakt WDXRF goniométer HighSenseTM technológiájával javítja mind az érzékenységet, mind a spektrális felbontást, biztosítva az analitikai rugalmasságot és a teljesítményt az egyetemi és az anyagkutatás számára. Az S6 JAGUAR legfeljebb négy különböző méretű minta-maszkkal, legfeljebb négy elemzőkristállyal és két detektorral lehetővé teszi a több elemből álló elemzést a ppm-től 100% -ig terjedő teljes koncentráció tartományban. A SMART-QUANT WDTM kvantitatív szoftver pontos eredményeket nyújt, még teljesen ismeretlen minták esetén is, új, alapvető paraméter algoritmusok alapján.

Jellemzők:

  • Kiváló pontosság és precizitás
  • 50% -kal gyorsabb mérések, mint más kompakt rendszereknél
  • Kiváló analitikai teljesítmény
  • Könnyen kezelhető; automatizálási lehetőségek
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework