Adiabatikus reakció kalorimetria (ARC)

Accelerating Rate Calorimeter 244 (ARC® 244) a vegyszerek tárolása és feldolgozása során keletkező hő mennyiségének és képződési sebességének 0.5 és 7 ml közti minta volumenen történő biztonságos mérésére készült költséghatékony berendezés. Legfőbb jellemzői a kiváló minőség, a biztonság, a jó használhatóság, az adat integritás rugalmassága valamint a tartósság, mindez a szobahőmérséklettől 500°C hőmérsékletig terjedő mérési tartományon.

További információk...

 

Az új Accelerating Rate Calorimeter (model ARC® 254), mely korábban TIAX New ARC 5000 néven volt ismert, egy speciális készülék az ipar biztonságos és profitábilis működésének segítésére. Sokoldalú mini kémiai reaktor az exoterm kémiai reakciók hőmérséklet és nyomás jellemzőinek mérésére.

Továbi információk...

MMC 274 Nexus® együtt használható DSC analizátorral és Accelerating Rate Calorimeter berendezéssel, ahol speciális jellemzői az adott alkalmazáshoz jobban illeszkednek. MMC 274 Nexus® készüléket reakció hő, reakció sebesség, endoterm folyamat, hő kapacitás, fázis átmenet, gáz képződési sebesség és gőznyomás vizsgálatára használják.

További információk...

APTAC® 264 exoterm reakciók vizsgálatára szolgál 0°C-tól 500°C-ig terjedő hőmérséklet, és vákuumtól 140 barig (2,000 psia) terjedő nyomás tartományon. Kaloriméterként APTAC® 264 érzékelheti és nyomon követheti az exoterm folyamatokat 0.04 K/min és 400 K/min közti hő képződési sebességen.

További információk...