NETZSCH-Logo

NETZSCH-Gerätebau GmbH

Hődiffuzivitás / Hővezetés (LFA / GHP / HFM / TCT)

LFA 467 Hyper Flash 02 88

Az új LFA 467 HyperFlash készüléket széles hőmérséklet tartomány, nagy minta áteresztés (16 elemes mintaváltó), különösen gyors adatgyűjtés, valamint a minta és a detektor közötti intelligens lencserendszer (ZoomOptics) jellemzi.

További információk...

lfa 427

 Nagy pontosság és reprodukálhatóság, rövid mérési idő, sokféle mintatartó és precízen beállítható atmoszférikus körülmények a teljes, -120°C és 2800°C közötti alkalmazási tartományon. Ezek LFA 427, a kutatás-fejlesztésben használható legjobb LFA rendszer kiemelkedő jellemzői.

További információk...

lfa 457

LFA 457 MicroFlash® két termofizikai jellemző, a termikus diffuzivitás és a vezetőképesség meghatározására készült legmodernebb termék. -125°C és 1100°C közötti hőmérséklet tartományon alkalmazható. Kompakt, vákuum-álló kiépítése, automata mintaváltója és funkcionális szoftvere nagy hatékonyságot garantál a nagy kihívást jelentő anyagvizsgálatok esetén is.

További információk...

ghp

GHP 456 Titan® használatakor egyedülálló megbízhatósággal és pontossággal végezhető el a szigetelő anyagok termikus vezetőképességének meghatározása.

További információk...

tctTCT 426 a forró vezeték módszere szerint működik, és kifejezetten tűzálló anyagok vizsgálatára készült. A mérési kereszt és párhuzamos vezeték, a T(R) módszer alkalmazására szolgál. TCT 426 nélkülözhetetlen az ipari égető kemencék hatékony energia felhasználása tervezésekor.

További információk...

opt HFM 446 small 800x534 0cf139e8aa HFM 446 Lambda Small

További információk...

Go to top