Szolgáltatások

„Ami el tud romlani, az el is romlik” – de nem mindegy, hogy mikor, mennyire gyakran és milyen mértékben. Szervizmérnökeink mindenekelőtt megelőző karbantartással igyekeznek kiküszöbölni az előre látható vagy valószínűsíthető üzemzavarokat. Szeretnénk, ha ügyfeleink minél ritkábban találkoznának a készülékek kiesését okozó hibával. És ha mégis javításra van szükség, akkor a készülékeket szakértelemmel, minél gyorsabban, megfizethető áron tesszük ismét használhatóvá.

Nem ismeri készülékeinket? Bizonytalan az alkalmazástechnikai ismereteiben? Szeretne megbizonyosodni arról, hogy mérési feladataihoz a legjobb berendezést választotta? Forduljon szakemberekhez! Valamennyi szállítónknál mód van térítéses vagy térítésmentes tesztmérésre. Kérjen ajánlatot!

Meglévő műszaki vagy alkalmazási ismereteit legjobban a készülékgyártóknál bővítheti. Hardver és szoftver tréningek a gyártó telephelyén, vagy akár a felhasználónál.

Austro-Lab Kft. olyan mérőberendezéseket, analizátorokat forgalmaz, melyek mindegyike a legújabb tudományos eredményeket hasznosító műszaki tartalommal rendelkezik. A készülékek működésével kapcsolatos ismeretek átadását, az esetleg felmerülő alkalmazástechnikai kérdések megválaszolását alapvető feladatunknak tekintjük. Ilyen jellegű információért bátran forduljon szakértő munkatársainkhoz!