PAC logo

PAC

Hidegtulajdonság analizátorok

OptiFPP2Az igazán kompakt és egyszerűen használható legújabb generációs OptiFPP készülék szabadalmaztatott beépített hűtőrendszert és rendkívül pontos detektálási mechanizmust ötvöz. Az ISL OptiFPP analizátor automatikus CFPP vizsgálatot tesz lehetővé szigorúan az EN116 és EN16329 körülményeknek megfelelően. Az analizátor pontosan szabályozza a köpenyhűtést, valamint az elektronikusan vezérelt vákuum beállítást a minta szűrőn történő áthaladása közben. Amint adott időn belül a kristályképződés megakadályozza a minta áramlását, a detektált CFPP érték megjelenik a kijelzőn és elmentődik a memóriába. Részletes riportok érhetők el, szemléltetve az abnormális pontokat, továbbá a minta hőmérséklet viselkedését a vizsgálat során.

Bővebben...

OptiFZPA legújabb generációs fagyáspont meghatározó készülék a nagy teljesítményű belső hűtő rendszerével akár -100°C-ig is használható külső hűtő fürdő nélkül.

ASTM D2386, ASTM D7153, IP 16, IP 529, ISO 3013, JIS K2276

 

Bővebben...

MPP 5GSHordozható, nem-folyás meghatározó automata készülék, beépített ultrahűtővel.

ASTM D2500, ASTM D7346, ASTM D97, ISO 3015, ISO 3016, ASTM D7689-11

További információk...

 

Next-Gen Freezing Point Analyzer

The new OptiFZP offers improved productivity with proven reliability and accuracy.  The user-friendly interface on a 7” color touch-screen allows users to start a test with just the touch of a button and view a real-time graphic display of the test, improving customer experience and accelerating lab productivity.

more...

Go to top