Hidegtulajdonság analizátorok

Az új generációs fagyáspont mérő készülék világszerte bizonyított technológiát kínál a laboratóriumok számára. Az erőteljes belső hűtőrendszer -100°C-ig képes mérni külső hűtőfürdő nélkül. Az egyedülálló szabadalmaztatott érzékelőcellája rendkívül nagy pontosságú. Az újonnan kifejlesztett OptiFZP színes érintőképernyővel és fejlett elektronikával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hálózati nyomtatást és az elektronikus adatátvitelt az analizátorról egy PC-re.

Az Opti Freeze Point analizer teljes mértékben megfelel a vezető globális szabványoknak: ASTM D2386, ASTM D7153, IP 16, IP 529, ISO 3013, JIS K2276.

A PSA-70Xi zavarosodás-, dermedés és fagyáspont mérő a világ egyetlen olyan elemzője, amely egy egységben végez zavarosodáspont, dermedéspont és fagyáspont mérést. A funkciók összekapcsolása pénzt és helyet takarít meg a laborban, miközben optimalizálja a munkafolyamatot.

A 70Xi egymintás vagy 48 állomásos mintatartóval érhető el, amely felügyelet nélküli ellenőrzést tesz lehetővé. A felhasználó kezdeményezheti, hogy a mérések 1-től 48-ig egymás után történjenek, aztán a készülék önmaga folytatja a hátralévő minták analizálását.

A PSA-70Xi teljes mértékben megfelel a vezető globális szabványoknak: ASTM D5773, D5949, D5972.