PAC logo

PAC

Hidegtulajdonság analizátorok

Phase Technology JFA 70Xi 1000px

A Phase Technology új JFA-70Xi üzemanyag-elemzője a világ első és egyetlen olyan eszköze, amely három alapvető vizsgálatot végez egyetlen készüléken belül; fagyáspont, viszkozitás és sűrűség mérést. A JFA-70Xi egy új, oldalra szerelt automata mintavételi portot tartalmaz, így már nincs szükség manuális pipettára.

A JFA teljesen öntisztító, nincs szükség oldószerekre. Időt és kellemetlenséget takarít meg a tisztításban, kerülve a mintacsésze károsodásának veszélyét. Az ASTM frissítette a D1655 jet fuel specifikációját, amely tartalmazza a Phase Technology ASTM D7945-öt, amit a JFA-70Xi üzemanyag-elemzőben használnak.

A JFA-70Xi teljes mértékben megfelel a vezető globális szabványoknak: ASTM D5972 (IP 435), ASTM D2386 (IP 16/ISO 3013).

Bővebben...

Phase Technology JFA 70Xi 1000px

A PSA-70Xi Cloud, Pour és Freeze Point a világ egyetlen olyan elemzője, amely egy egységben végez zavarosodáspont, dermedéspont és fagyáspont mérést. A funkciók összekapcsolása pénzt és helyet takarít meg a laborban, miközben optimalizálja a munkafolyamatot.

A 70Xi egymintás vagy 48 állomásos mintatartóval érhető el, amely felügyelet nélküli ellenőrzést tesz lehetővé. A felhasználó kezdeményezheti, hogy a mérések 1-től 48-ig egymás után történjenek, aztán a készülék önmaga folytatja a hátralévő minták analizálását.

A PSA-70Xi teljes mértékben megfelel a vezető globális szabványoknak: ASTM D5773, D5949, D5972.

Bővebben...

Next-Gen Freezing Point Analyzer

The new OptiFZP offers improved productivity with proven reliability and accuracy.  The user-friendly interface on a 7” color touch-screen allows users to start a test with just the touch of a button and view a real-time graphic display of the test, improving customer experience and accelerating lab productivity.

more...

Go to top